Ochrana osobných údajov 

 

1. Zmluvné strany sa dohodli, že kupujúci v prípade, že je fyzickou osobou je povinný oznámiť  predávajúcemu svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a emailovú adresu.

2. Zmluvné strany sa dohodli, že kupujúci v prípade, že je právnickou osobou je povinný oznámiť  predávajúcemu svoje obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, DIČ, IČ DPH, číslo telefónu a emailovú adresu.

3. Kupujúci vyhlasuje, že súhlasí v zmysle ust. § 7 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje, najmä tie, ktoré sú uvedené vyššie a/alebo ktoré sú potrebné pri činnosti predávajúceho a spracovával ich vo všetkých svojich informačných systémoch. Predávajúci sa zaväzuje, že bude s osobnými údajmi kupujúceho zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými právnymi predpismi SR. Kupujúci udeľuje predávajúcemu tento súhlas na dobu 5 rokov. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci kedykoľvek  odvolať kedykoľvek písomnou formou.

4. Predávajúci neprichádza do kontaktu s informáciami o platobných kartách ani s informáciami o prihlasovacích menách ani heslách ani kódoch zadávaných kupujúcim pri platbe za tovar. Za ochranu týchto údajov sú v plnom rozsahu zodpovední prevádzkovatelia platobných brán.

Chcete sa dozvedieť viac?

Hnojenie
12. 10. 2018
JESENNÉ HNOJIVO PRE IHLIČNANY je určené na prihnojovanie ihličnatých stromov a krov s cieľom ich správnej prípravy na zimné obdobie...
Ochrana stromov pred škodcami
12. 10. 2018
PREČO V OKTÓBRI aplikovať lepidlo alebo lepiace pásy na kmene stromov ? V októbri sa liahnu motýle piadiviek a keďže samičky...
Hnojenie trávnika
12. 10. 2018
Intenzívne rastúca tráva, opakovane kosená v priebehu roka, odoberá veľké množstvo...